Mandenmakersstraat 19 - 9700 Oudenaarde

Uitvaartverzekering

Gemoedsrust voor de toekomst
 
Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie. Het grootste voordeel?
Nabestaanden komen nooit voor verrassingen te staan, want alles is tot in de puntjes geregeld. Voor hen een hele geruststelling, net zoals voor u.
 
Een uitvaartverzekering of ‘begrafenisverzekering’ is een verzekering die de kosten van een begrafenis of crematie dekt. De uitvaartverzekering van DELA heet het DELA Uitvaartzorgplan. DELA gaat bovendien nog een stap verder door ook de praktische zorgen omtrent een overlijden weg te nemen.
 
Een uitvaartverzekering is dus een verzekering die bij het overlijden van de verzekerde een geldbedrag of dienst uitkeert. Hoewel u de verzekering afsluit op uw eigen leven, doet u dit voornamelijk voor uw nabestaanden. Zij worden op deze manier niet geconfronteerd met de hoge kosten van uw uitvaart.
 
Vooraf een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten?
Veel mensen zien het als een mooi gebaar naar hun nabestaanden. Want die blijven gespaard van praktische, financiële en administratieve beslommeringen tijdens hun rouwperiode.
 
De belangrijkste voordelen:
  • Bepaal zelf het bedrag en de duur van uw bijdrage
  • U bent verzekerd bij dé uitvaartspecialist van België
  • Unieke nabestaandenzorg voor uw familie
  • Kinderen tot 18 jaar zijn mee verzekerd
  • Uw verzekerd kapitaal groeit jaarlijks
  • .....
 
Dé uitvaartspecialist
DELA is dé uitvaartspecialist in België. Uw uitvaart(verzekering) is bij ons in goede handen.

Nabestaandenzorg
Onze consulent nabestaandenzorg komt na de uitvaart langs bij uw familieleden om hen te helpen bij de praktische en administratieve regelingen omtrent uw overlijden.