Mandenmakersstraat 19 - 9700 Oudenaarde

Reisverzekeringen

Het maakt niet uit hoe vaak, hoe lang of wanneer u reist: Allianz Global Assistance heeft de juiste oplossing voor u. Alleen, als koppel, samen met vrienden of met familie op reis gaan zonder zorgen: dat is pas de ideale vakantie! En zelfs voor al uw professionele verplaatsingen en skivakantie kan u gerust zijn met een reisverzekering van Allianz Global Assistance.
Een reisverzekering is niet verplicht, behalve wanneer u reist naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Algerije, maar wel sterk aan te raden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen uw welverdiende reis namelijk flink in de war sturen of zelfs helemaal om zeep helpen. Voor Cuba en Rusland zal u bijvoorbeeld ook geen geldig visum ontvangen wanneer u geen reisverzekering hebt afgesloten.
 
 
  • Indien u meer dan 2 keer per jaar op reis gaat of een voordelige gezinspolis wil, kiest u best voor een doorlopende reisverzekering.
  • Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet kan doorgaan, door ziekte of een ongeval: dan raden wij U de  annulatieverzekering aan, waarmee u zich kunt indekken tegen de financiële gevolgen van het annuleren van uw reis omwille van een overlijden, herexamen, ziekte.
  • Wenst u alleen medische bijstand en de dekking van medische kosten op reis: dan raden wij U de formule reisbijstand aan, waarmee u met een gerust gemoed kunt genieten van uw vakantie, zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele medische complicaties.
  • En voor volledige gemoedsrust op reis is de multirisicoverzekering een echte aanrader: een combinatie van reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, die naast de hogere dekkingen ook een bagageverzekering en Home Assistance bevat. Op die manier hoeft u zich zowel vóór, tijdens als na uw reis geen zorgen te maken en kan u ten volle genieten van die welverdiende vakantie aan het strand, in de bergen, op rondreis, alleen of met het hele gezin!